Nemme veganske protein-pandekager

Original opskrift fra Running on Real Food

Ingredienser:

  • 240g hvedemel
  • 60g proteinpulver
  • 2 spsk bagepulver
  • 1 tsk fint salt
  • 4 spsk sirup (60g)
  • 500-600ml vand
  • 15g kokosolie til smørrelse af panden
  1. Si mel, proteinpulver og bagepulver og salt sammen i en skål og bland det.
  2. Bland sirup i.
  3. Bland langsomt vand i indtil konsistensen er rimelig tyk, men stadig hældbar.
  4. Lad dejen hvile i 10 minutter imens du varmer en pande op på medium varme.
  5. Smelt noget kokosolie på panden og put “klatter” af dej på panden, på en 28cm pande kan der være 3-4 pandekager.
  6. Steg pandekagerne indet de virker tørre i kanten, vend dem og steg dem færdige.
Næringsindhold per 100 gram:

Energi: 194 kcal
Kulhydrat: 31.2g
Fedt: 2.7g
Protein: 9.9g

Last modified: Mon Sep 25 23:09:32 2023