Vegansk bananbrød

Original opskrift fra Hverdagsgourmet.dk

Ingredienser:

  • 3-4 modne bananer, cirka 250-300g
  • 220g hvedemel
  • 50g brun farin
  • 1dl plantemælk
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniliesukker
  • 1 tsk kanelpulver
  • 1 drys salt
  1. Forvarm en ovn på 175 grader over- og undervarme.
  2. Bland alle ingredienserne i en foodprocessor, knæk bananerne i nogen stykker. Hæld væsken i til sidst. Kør indtil det hele er en lind masse.
  3. Beklæd en brød- eller springform med bagepapir og hæld dejen i.
  4. Bag i cirka 45-50 minutter.

Bland eventuelt kakaopulver eller chokoladeknapper (eller krymmel måske?) i dejen.

Næringsindhold per 100 gram:

Energi: 259 kcal
Kulhydrat: 55.2g
Fedt: 1g
Protein: 4.9g

Last modified: Mon Sep 25 23:09:32 2023